17. maaliskuuta 2014

Kynsimiitti Helsingissä

Tosiaan, viime postauksessa mainitsin lauantaina olleesta miitistä Miljan luona. Nyt on luvassa itse miittipostaus kuvineen ja tarinoineen.

15 kynsikoristelua harrastavaa naista kokoontuivat lauantai-iltapäivällä. Varmaan kaikki miittipostauksia joskus lukeneina osaatte arvata minkälainen tunnelma oli :D Eli paljon keskustelua kynsilakoista, kynsistä, koristeluista ja muuten vain kaikesta maan ja taivaan välillä.Tunnelma oli siis mitä mainioin - rento ja positiivinen.

fiilis11

Omalla kohdallani hilpeään tunnelmaan vaikutti ainakin ne muutamat (...) pullot Fresitaa mitä join, hehe. Fresitat meille lahjoitti Fresita. Kaikki saivat myös omat lahjapussukat. Järjestettiin myös ylimääräinen arvonta joistakin tuotteista, jotka eivät olleet riittäneet kaikille. Niitä arvontapalkintoja kattelin pari tuntia ennenkuin itse arvonta suoritettiin, ja olin kyllä niin utelias että mitä kaikkea siellä on!

Aluksi kuitenkin esittelyjen jälkeen oli syömisten vuoro. Oli ihanaa kun ei itse tarvinnut tuoda mitään itseleivottuja juttuja (muutenkin on ollut niin kiireistä, että missä vaiheessa olisin ehtinyt leipoa?!), vaan ruoat olivat sponssattu Kahvila & Lifestyle Lineealta
Yleisilmettä juhlalliseksi miittipaikassa nostatti pöydäliinat ja muut koristeet Juhlacenteriltä
tarjoilut1

Mitä lahjapussukoista paljastui? Tein kollaasin, ettei tässä postauksessa olisi miljoona kuvaa. Tuotteiden kohdalla on sponsoreiden nimet ja postauksen lopussa sitten kunnon lista yrityksistä linkkeineen.

tuotteet22

Nyt on kuulkaas paljon uusia lakkoja testattavana! Suurin osa, varsinkin IsaDorat, ovat ihanan hempeitä ja keväisiä. Tulispa se kevät jo, että pääsis näitä lakkoja käyttämään!

tuotteet11

Voisko meitä luulla mitenkään täysi-ikäisiksi, kun suurin osa meistä innostuivat eniten Juhlacenterin sponssaamista saippuakuplajutuista! :D Niitä puhallettiinki ahkerasti koko illan aikana, ja minä härnäsin vähän poikaystävääni vielä kotona kun puhaltelin noita sen naamaan :3
Arvonnassa voitin oikeassa yläkulmassa olevat tuotteet, eli Dependin leimaussetti (sisältäen leimauslakat, stamper, scraper ja kaksi laattaa) sekä LUSH skin conditionerin.
Kuvista on näköjään unohtunut Cesarsshopin kynsiviila, jonka jokainen sai. Cesarsshop osallistui miittiimme muutaman arvontapalkinnon kanssa.

Oivoi, niin kauan sitä miittiä odotin, ja nyt se onkin jo ohi! Tiedossa ei toistaiseksi ole vielä seuraavasta miitistä, mutta oishan se kiva osallistua taas johonkin miittiin, koska niissä on aina niin kiva tunnelma.

Kaikkien pussukoissa olivat tuotteita seuraavilta yrityksiltä:

Lineea     
JuhlaCenter     
Inni       
Fresita Suomen FB-sivut    (ei ollut pusseissa, mutta jokainen joi näitä miitin aikana!)
CesarsShop    
Consult Lady    
NailCity      

Arvontapalkinnot jaettiin näiden yritysten lähettämien tuotteiden kesken:

MoYou London    
ILNP    
LUSH    
Top-Kosmetiikka (kuvissani lukee Wiener-Institut Oy, mutta ovat siis sama yritys ymmärsin!)  

6 kommenttia:

 1. Kivalta kuulosti ja kaikkea kivaa testattavaa

  VastaaPoista
 2. Fresitaa ei ihan jokainen juonut, mä kaadoin sen vaan housuilleni... ;)

  VastaaPoista
 3. Onneks tossa sun kuvassa ei näy kaikki ne tyhjät Fresitapullot, mitä ainakin mun eteen tuntui kasaantuvan hurjalla vauhdilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, muistaakseni pöytä oli just tyhjennetty kaikista tyhjistä pulloista :D

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)