9. toukokuuta 2013

Tuotearvostelu: Maybelline Express Remover

Sanonpa vaan, että laiskan kynsitaitelijan pelastus! Minulla ainakin kaatuu välillä kynsienlaitto just siihen, että edelliset lakkaukset pitää poistaa - eikä vaan jaksais sitä hinkkaamista. Niinpä tämä tuote lupaa, että vain yhdellä dippauksella purkkiin lakat katoaa. No, ihan niin hienoon tulokseen ei päästä, kyllä niitä kynsiä tarvii muutaman kerran siellä pyöritellä ja dippailla, mutta aika kätevää kuitenkin!

Plussaa vielä tottakai asetonittomuudesta ja ei hajukaan kovin paha ole.

expresso

Itse olen kokeillut tätä niin glitterkynsien kanssa kuin ihan normilakkojen kanssa.
Glitterlakkojen kanssa sai, ihan odotusten mukaan, pyöritellä kynsiä hieman kauemmin purkissa että irtoaisivat. Kuitenkin aika vaivaton tapa ottaa pois glitterit, jos vertaa folioiden kanssa leikkimiseen!
Normilakatkin tarvitsivat muutaman pyörityksen ja dippailun mutta lähtivät ihan hienosti kynsiltä.

Yksi huono asia kuitenkin on, että varsinkin ensimmäisellä kokeilukerralla huomasin miten paljon tämä kuivattaa kynsiä! Koko kynsi oli ihan valkoinen ja kuiva... Äkkiä vaan kynsinauhaöljyt ja käsirasvat kehiin, niin johan parani. Toisella käyttökerralla ei ollut niin paljon kuivattavuutta, tosin ekalla kerralla oli ne glitterlakat poistettavana ja toisella kerralla ihan normilakat vain. Tottakai kuivattaa enemmän mitä kauemmin joutuu pitää purkissa - loogista eikö.
Lisäys: Varoitus: ei kannata mennä leikkimään tällä jos on haavoja - nimittäin kirvelee ja polttaa ja sattuu erittäin (!) paljon!

Kaikenkaikkiaan tykkäsin tästä tuotteesta, en ehkä joka lakkauksen poistossa käyttäisi (juuri tuon kuivattavuuden takia). Laiskalla tuulella jos satun olemaan niin käytän tätä ehdottomasti :)


14 kommenttia:

 1. Kuvittelin mielessäni, että tämä saattaisi olla ratkaisu kaikkiin ongelmiini, mutta puhkaisit kuplan. Olisi vaan ollut niin hienoa saada glitterit pois yhdellä dippauksella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hyvä että joku kertoi sinulle totuuden ennenkuin joudut itse pettymään! Mutta on tämä kyllä erittäin vaivaton glittereiden poistoon, vertaa just folioihin tai jos joku, kauhistus, ihan hinkkaamalla koittaa saada pois glitterit :D

   Poista
 2. Vaikuttaa todella kätevältä! Olen katsellut tuota siitä lähtien, kun se on ollut kaupoissa. Juurikin glitterlakkojen poistaminen saa hermot kireälle ja olisi kiva vain lilluttaa sormia aineessa :D Pienikin helpotus auttaa, vaikkei juttu toimisikaan ihan pelkällä dippauksella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti helpottaa glitterilakkojen poistoa, kannattaa kokeilla ! :)

   Poista
 3. Olettanen oikein, että tätä voi käyttää myös geelien kanssa, kun on kerran asetoniton? Itselläni on aina lakkauksen alla geeliraksut, omat kynnet on niin kamalat, ettei niitä viitsisi edes lakata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pakkauksessa lue että ei soveltuisi rakennekynsien kanssa, ja onhan tuo asetooniton niin eikö silloin yleensä voi käyttää :o Eli uskoisin kyllä että soveltuu :)

   Poista
 4. Itselläni tämä on tosi kätevä, jos täytyy poistaa lakka vain yhdestä sormesta. Tavallisella vanulappusysteemillä saan aina muutkin kynnet sotkettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on muuten totta! Mullakin on aina vanuu jokaisessa kynnessä jos koitan yhdestä kynnestä lakkauksia poistaa... Vaikka miten yrittäisi olla sotkeutumatta vanuun :P

   Poista
 5. Vaikuttaa näppärältä. Itselläni kuivaa sormet tosi nopeasti ja tämän kanssa just se pelottaa, että alkaa ihokin kynsien ympäriltä lohkeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole käytön kanssa huomannut, että kuivattaisi ihoa, mutta jos on taipuvaisuutta superkuiviin kynsinauhoihin tms niin ei ehkä sovellu yhtä hyvin... Kokeilemalla selviää :) Mutta en kyllä uskoisi että alkaa iho lohkeilla!

   Poista
 6. Mua vaan kauhistuttaa ajatus upottaa sormi tonne kun "normi"puhdistustyylillä voi vältellä ne haavakohdat sormissa, ettei kirvele, mut ton kanssa ei taida onnistua, vai onko ihme aine eikö kirvele? :D muuten ois kyllä tooosi näppärää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, unohdin kirjoittaa postaukseeni että EI KANNATA MENNÄ HAAVOJEN KANSSA LÄHELLE terveisin yksi, joka kokeili ottaa lakkoja pois mutta ei huomannut haavaansa ja DIPP ai ***miljoona kirosanaa sattui! :D

   Poista
 7. Mulla NIIIN meni hermot kun poistin muuten aivan ihanaa lakkaa, mutta se glitter :-(
  Osaatko neuvoa, mistä tätä tuotetta voisi ostaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä tuotetta voi ostaa esimerkiksi cittareista ja anttilasta :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)