15. joulukuuta 2012

Pikkuveljen kynsitaiteilut

Olipa kerran tylsä tiistai-ilta. Pikkuveli kylässä ja ei mitään tekemistä, koska tuli syötyä kaikki jäätelöt ihan liian nopeasti. Kunnes välähti! Annetaan pikkuveljelle vapaat kädet ja kynsilakat ja pensselit heilumaan. Pikkuveli selasi Nail art-kirjastani ja etsi inspiraatiota, ja löysi hienon lumiukon, jonka hän halusi loihtia kynsilleni. Tuumasta toimeen:

pikkuveli 009

Pohjalle Wet n wildin Bijou Blue-lakkaa, valkoiset pallerot on tehty Mavalan White-lakalla ja dotting toolia apuna käyttäen. Punainen kaulahuivi, porkkananenä ja napit on tehty akryylimaaleilla ja dotting tool oli taas ahkerassa käytössä.

pikkuveli 011

En voi muuta sanoa kuin WAU! Miten taitava pieni 12-vuotias pikkuveljeni on?! Tunnin se näitä väkersi ja oli erittäin keskittynyt ja tiesi tasantarkkaan mitä tekee ja miten. Sanoi jopa että pitää keskittyä niin paljon ettei voi edes hengittää, koska muuten jokin menee mönkään :D

14 kommenttia:

 1. Hienolla antaumuksella kuulostaa olevan tehdyt. Ja hyvä lopputulos!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no kyllä se laittoi kaikki peliin näitä tehdessä haha :) Olen samaa mieltä kanssasi lopputuloksesta!

   Poista
 2. Tosi hienot!! Mä en ees nää näissä mitään sellasta et pitäis olla jotenkin hienommin tai siistimmin tehty vaan toijust täydellinen ja sellane erittäin ihnana ja veikee. Hyvä mieli tuli kun näitä katsoi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. munki mielest nää on just tällee täydelliset ! :D pakko kertoo pikkuveljelle näist kommenteist mitä oon saanu, se kun itsekin oli niin ylpee sen maalailuista :)

   Poista
 3. Wau, on kyllä tosi taitavasti pikkuveli lakannut!:) Ikimaailmassa ite en saisi noin hyvää jälkeä, jos jotain noin pikkutarkkaa rupiaisin tekemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minäkin sanoin pikkuveljelleni etten olisi itse osannu edes näin hyvin tehdä :D mietin keneltä hän on perinnyt nämä taidot ja miksen mä ole niitä perinnyt...

   Poista
 4. Todellakin täydelliset. Hieno idea ja upea toteutus.
  Olen mykistynyt. =)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)